Olcsón világos

2024.01.16. 18:50

Ismét igényelhetők ingyenes LED-izzók Komlón

Idén is elindul az ingyenes lakossági LED-csereprogram - a lehetőség, hogy a komlói lakcímkártyával rendelkező magánszemélyek ingyenes LED fényforrást igényelhetnek, a január 16-án kezdődött és február 15-ig tartó online regisztrációt követően nyílik meg.

Wald Kata

Fotó: Nitat Termmee

Az önkormányzati hirdetmény szerint az igényt a komlói családok azon tagjai nyújthatják be, akik szerződésben állnak az áramszolgáltatóval, azaz akinek a nevére a villanyszámla szól, és egyben az adott lakcímen van bejelentkezve.  -  Fontos tudni, hogy a programra kizárólag azok jelentkezhetnek, akik az előző regisztrációs időszak során nem igényeltek LED fényforrást - hangsúlyozza a hirdetmény. 

Azok, akik nem gyakorlottak a dokumentumok elektronikus kezelésében, az internet használatában, illetőleg ezeket családon belüli segítséggel, vagy más módon nem tudják elvégezni, a komlói önkormányzat szociális irodájától kaphatnak segítséget a regisztrációban január 16. és február 15. között hétfőn 8 és 17.30, illetve szerdán 8 és 16 óra között. Személyesen nyújt segítséget továbbá a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat a regisztrációs időszakban keddi és csütörtöki munkanapokon 8-tól 16 óráig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!