Gőzgombóc fesztivál

2022.03.12. 17:55

A Neoton lesz a vendég Geresdlakon

Lehullott a lepel az idei Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivál részletes programjáról, illetve az érkező sztárvendégről. Korábban írtunk róla, hogy a Halott Pénzzel tárgyalnak egy nagykoncertről a szervezők, ám ezt nem sikerült tető alá hozniuk.

Zs. J.

20220227-Budapest, Zsoldos Gábor Dedy 60- szülinapi bulija. A képen Csepregi Éva. Fotó:Bánkúti Sándor

Fotó: Bánkúti Sándor

– Két vasat is tartottunk a tűzbe, tárgyaltunk a Halott Pénzzel és a Neotonnal is – mondta el lapunknak Habjánecz Tibor polgármester. – A szeptember 24-i Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivál nagyfellépője a Neoton lesz. 

A programok további részét is megtudtuk, a már hagyományosnak mondható sváb divatbemutató mellett a gőzgombócot készítő csapatok közül idén is megválasztják a legszebb női résztvevőt. A műsor sokszínűnek ígérkezik, sikerült meghívniuk Hevesi Tamást, a Mecsek Táncegyüttest, a zsámbéki tánc­csoportot, és néhány év után ismét visszatér Geresdlakra Petra Böck, osztrák énekesnő, akit sokan jódlikirálynőnek is neveznek. 

A rendezvény főattrakciója természetesen továbbra is a gőzgombóc lesz, amit idén is különböző módon készítenek el és tálalnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában