Kulturális fesztivál

2022.08.22. 17:30

Felhők szárnyán született a repertoár

Különleges programmal várja a Zsidó Kulturális Fesztivál részeként a zeneszerető közönséget a Pécsi Zsinagóga szeptember 4-én: „Felhők szárnyán” címmel Ádám Eszter operaénekes és Juan Pablo Esmok Lew argentin gitárművész adnak koncertet, 18 órai kezdettel.

W. K.

Fotó: AS

A kontinensek között átívelő, „művészeti légihídon” született kétéves zenei kapcsolat gyümölcse az a repertoár, amit a zsidó fesztivál közönsége elé lépő argentin gitárművész és izraeli magyar operaénekes előadásában hallhatunk.


- Juan Pablo Esmok Lew zeneszerző és gitárművész a pandémia alatt az interneten vette fel a kapcsolatot Ádám Eszter operaénekessel egy közös produkció reményében. Azóta 12 ezer kilométeres távolságból gyakorolnak az internet révén, és személyesen most, Magyarországon találkoznak egymással először, hogy élőben adják elő a mediterrán, latin-amerikai és zsidó dalok gyöngyszemeit. Vendégművészként közreműködik Demeniv Mihály harmonikaművész és Borhidi Alicia fuvolaművész - a program ajánlója szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában