Lesz bőven program

2022.08.05. 18:31

Fényfiesztát rendeznek Zengővárkonyban

Radnai B.

Zsolnay Fényfesztivál, Pécs

Fotó: Löffler Péter

Augusztus 6-án, szombaton rendezik „Ragyogj Zengővárkony!” néven a helyi fényfesztivált. A programok nyolc helyszínen zajlanak majd párhuzamosan. Az Arany János utca 29 szám alatt Fénybütykölde, LED-szalag spagetti, Bringa design műhely és fényes léggömbök lesznek, a szemben lévő házban pedig fény-árnyék vetítéseket láthatunk majd. 

A 41-es házszámnál Fény-tánc várja a gyerekeket, a Roll-Land Bolt udvarán pedig Gyenes Zsolt tart vizuális zene-vetítést. A helyi iskola udvarán Country Light design divatshowban gyönyörködhetünk előbb, majd este 23 órakor látványos lézershow rendeznek. Az óvoda udvarán Ferling Szonja várja a gyerkőcöket kézműves fényes festegetésre és képeslap készítésre.

A Zengővárkonyi Tájház udvarán profi fényfestés és UV-fényinstallációs kuckó lesz, a pécsváradi Vogl Pince borai és Retró Presszó italaival pedig a szomjukat csillapíthatják majd a fesztiválra kilátogatók. A Kossuth Lajos utca 10/a szám alatt 20.30 órától Fényes Diavetítés lesz, de a szervezők elmondása szerint a vetítésben lesz némi csavar. Az eseményre bringával ékezőket – a készlet erejéig – ajándék várja majd a rendezvény infó-pontjainál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában