Ígéretes szakmai előadásokkal is készülnek

2022.12.22. 11:13

„Örömtánc” is lesz majd a Mecseki Fotóklubban

M. B. E.

A kép illusztráció

Fotó: Rawpixel.com

Érdekes kiállítások, ígéretes szakmai előadások várnak a színvonalas fotózás Baranya megyei híveire az elkövetkező három hónapban – elkészült ugyanis a Mecseki Fotóklubnak a már jövő esztendőre szóló első negyedéves programja. A nyilvános klubestek az előzetes tervek szerint keddenként 18 órától zajlanak.

Az események sora meglehetősen korán, már január 3-án indul a 4th Sopianae Salon díjazott képei vetítésével. Az első fotókiállítás Örömtánc címmel 13-tól látható Sági Ági munkáiból. Dékány Zsolt 17-én a Photoshopról tart előadást, 24-én Körtvélyesi Lászlóval lehet beszélgetni, 31-én Lévai Gábor a Lightroomot mutatja be. Február 7-én Tám László diaporáma előadása következik, 14-én a negyedéves klubpályázatot hirdetik meg. 10 éves a Biatorbágyi Fotóklub címmel február 21-én jön az újabb kiállítás, 28-án a sokfelé megforduló Juhász Balázzsal lesz találkozó.

Aknai Tamás toplistáját ismerteti március 8-án, Mánfai György Európa természeti és kulturális kincseiről tart előadást 14-én. Boda Miklós Az örök város lakója voltam címmel 21-én állít össze fotós beszámolót, majd ezt követően közgyűléssel zárul a negyedév. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában