Halad az építés

2023.03.24. 15:48

Már ősszel kinyitná kapuit a Kaptár Komlón

A létesítmény professzionális munkakörülményeket teremt a minőségi szakmai munkához, ezen kívül az évről évre egyre népszerűbb Komlói Amatőr Színházi Találkozó helyigényét is kiszolgálja a jövőben.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

Jól halad a Kaptár építése a városban – az új, helyi művészeti csoportoknak otthont adó többfunkciós épület, amelyben az előkészületek szerint a kamaratermen kívül több próbaterem, öltözők és közösségi helyiségek kapnak majd helyet, várhatóan   szeptember végétől, az őszi évadban már be fog kapcsolódni Komló kulturális életébe. 

Mint a fejlesztésről megtudtuk, a Kaptár épületében a belső szakipari és gépészeti munkák ütemterv szerint haladnak, illetve a külső, végleges munkálatok is zajlanak az épületen. A nyár folyamán kerül sor a színpad, a nézőtér és a belső burkolatok kialakítására. A bútorok is a nyári hónapokban érkeznek majd, így a tervek szerint az új intézmény szeptemberben nyitja meg kapuit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában