Meglepetéssel készülnek

2023.03.01. 17:16

Nemecseket Asterix követi a sellyei művelődési központ tárlatán

Sz. Zs.

Forrás: MW

Igazi programkavalkáddal várja a látogatókat mostanság a városi művelődési központ. Alig állt tovább a heteken át nagy sikert arató A Pál utcai fiúk című vándorkiállításuk, március 10-én máris egy plakátokból álló újabb tárlat érkezik, amelynek a témája Asterix lesz, és amelyet ugyancsak egyedi meglepetés tesz majd különlegessé.

Ugyancsak a gyerekek, méghozzá a kisebbek érdeklődésére számít a könyvtár rajzpályázata. Erre mostantól április elejéig várják a bármilyen technikával készült alkotásokat, az egyetlen kitétel, hogy a műveket Marék Veronika mesehőseinek kell ihletniük. A legjobb alkotásokat díjazzák és a városi művelődési ház Facebook-oldalán is közzéteszik – ugyanitt szolgálnak a feltételekről is bővebb információval.

Az önkormányzat vezetői pedig ugyanide várják március 5-én, 16 órára a hölgyeket, ahol Nagy Attila polgármester köszöntője után Buch Tibor és zenésztársai emelik a nőnapi ünnepség hangulatát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában