Zene csendül a Művészetek és Irodalom Házában

2023.04.27. 11:33

Jazz örökzöldek és régi magyar slágerek szállnak messzire

A Kis Évi Zene nevet viselő formáció a Kultúr Faktor Projekt keretében alakult meg, akik április 27 én, délután 6 órakor Pécsett, a Művészetek és Irodalom Házában lépnek fel.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: SunnyGraph

A csapat egy része a rendezvényeket szervező Bázis Addiktológiai Szolgálat munkájában is részt vett különböző érintettség révén, a támogató, anonim csoportokban. 

A formáció a legkülönbözőbb helyeken muzsikál és ismertségi fájuk igen színes: vannak köztük volt szomszédok, összeköti őket egy énekiskola, és ketten most is egy bandában játszanak.  

A pécsi fellépésük keretében jazz örökzöldeket, régi magyar slágereket és még sok mindent játszanak, amelyet a zenekar tagjai szeretnek.

Az együttes tagjai Magyari Éva trombitaművész, Budai Bernadett és Horváth Genonéva énekművészek, Boris Yakshov zongoraművész és Brautigam Gábor dobművész. 

Az eseményre a belépés ingyenes, de a kihelyezett adománygyűjtő doboz lehetőséget biztosít, hogy a résztvevők támogathassák tetszőleges összeggel a célokat.

A Kultúr Faktor Projekt a Bázis Addiktológiai Szolgálat 2020-ban indított programja, mely a művészet, a kultúra nézőpontjaival szeretne több oldalról is rátekinteni a felépülés jelenségére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában