Koncert a moziban?!

2023.04.21. 10:09

Nem éri meg kihagyni ezt az élményt

Élő koncert a moziban? Naná! Ez egy igazán rendhagyó élmény, amelyet április 21-én élhetünk át a pécsi Apolló Moziban este nyolc órai kezdéssel. Az eseményen boebeck lemezbemutatójára kerül sor, aki előtt fellép Fegyverneky Levente.

Cz. E.

A művésznő első kislemeze 2001-ben jelent meg és azóta több magyar fesztivál pódiumán, az ország legnagyobb városainak klubjaiban és a szomszédos fővárosokban is fellépett. Az elmúlt évek legfontosabb tevékenysége az volt számára, hogy elkészüljön első lemezének felvétele, amely a zenei platformokon március 9-én jelent meg.

Az albumon egyébként nyolc dalt kap helyett. A szerzemények mindennapi félelmeinkről szólnak: elutasításról, kirekesztésről, önbizalomhiányról, szégyenről és önsajnálatról. 

A lemezt egyébként idén tavasszal több helyszínen is bemutatja bobeck, és fellép a ljubljanai MENT fesztiválon és a hazai nyári zenei fesztiválokon is találkozhatunk vele.  

Ahogyan említettük a lemezbemutatón fellép Fegyverneky Levente, aki a trip-hop képviselője. Ez nem egy divatos, nem egy aktuális, nem a legidálisabb műfaj, ha az ember sokakat szeretne elérni, de nem is ez a művész célja:  "Ez a zenei projekt azért nem kapott nevet, mert nem egy alterego-t képvisel, nem egy stílust reprezentál, hanem ez az, amit őszintén mondani tudok nektek, ami őszintén belőlem táplálkozik." 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában