A pénz nagy úr

2023.06.26. 10:50

A szexi színésznő újra vígjátékban brillírozik

A szőke, hosszúhajú színésznő, Jennifer Lawrence Az éhezők viadalában nyújtott alakításával meghódította a fiatal, utópisztikus könyvekért rajongókat, valamint egész Hollywoodot sikerült kilóra megvennie. És most, idén 2023-ban egy vígjátékban láthatjuk viszont az örök Katniss Everdeent, amelynek címe Barátnőt felveszünk. Az alkotást a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíti június 26-án.

Czeczon Enikő

Fotó: Proxima Studio

A vígjáték főszereplője Maddie, akire rászáll az adóhatóság, elveszik az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Pont ezért sürgősen pénzt kell szereznie, viszont nem talál normális munkát, kivéve egyet, ami viszont hatalmas őrültségnek tűnik. Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket féltő szülők „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. A pénz nagy úr, így Maddie vállalja a feladatot. Azt hiszi könnyű lesz a feladat, hiszen ő rámenős, nyomulós és vad. A fiú pedig őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Egyikük sem hagyja magát, de azért egy-két kalandban részük lesz közösen.  

Az alkotás rendezője Gene Stupnitsky, aki már nem egy vígjátéknál működött közre, mint producer vagy író, ilyen például A hivatal című sorozat vagy a Jó srácok és a Rossz tanár filmek.  

A Barátnőt felveszünket a pécsi Cinema City öt alkalommal – 11:30; 13:40; 15:50; 18:00; 20:15 , míg az Uránia Mozi egy alkalommal – 20:15 vetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában