Második nap

2023.06.29. 10:00

Annyira jó a felhozatal, hogy nem győzünk válogatni

Fel a kezekkel, ki várta már a második napot! Mi biztosan, és akkor nézzük is, hogy kikre tombolhatunk június 29-én a legbarátságosabb fesztiválon a teljesség igénye nélkül. 

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

Először vegyük sorra a Goodbye Koala Nagyszínpad fellépőit. A Budapest Bár kezd és teremt fesztiválhangulatot, majd őket követi az Ivan & The Parazol, a Quimby és a Vad Fruttik, akik nagy elkalandozásokat ígérnek koncertjükön. Egyértelmű, hogy ott a helyünk.  

A Bolyhosorrú Köntöslopó Nagyszínpadon Müller Péter Sziámi Andfriends, Bródy János, Deva és az Analog Balaton lép fel - utóbbi csapat a pop-rock dallamosságát ötvözi az elektronikus zenével.  

A június 29-ei nap Orfű15 Nagysátor első fellépője szintén a Happy Fisherman tehetségkereső egyik győztes csapata, a Beach Beach & The Boogey Mango lesz, majd őket követi még a The Lubricators, a Mary Popkids, az Ági 66 - Ági és fiúk, valamint a Kerekes Band, akik a magyar népzenei alapokat funk, jazz, rock és elektronikus műfajjal ötvözik, és végül a pódium aznapi sorát Besh O Drom zárja.

Az Amondó színpad csütörtöki felhozatala is színes, de, ami számunkra kötelező az a FILC, akik egy leginkább fúziós jazzként meghatározó, elektronikus zenét játszó csapat.  

Olyan jó a felhozatal, hogy mindennap biztos, hogy meglesz a lépésszám, mert a Borfaluba is el kell látogatni, hiszen fellép a Kajac is, akik pár nappal ezelőtt örvendeztették meg a rajongókat egy új albummal. De utánuk még fellépnek a Lázártesók, Góbé és a Gypo Circus is.  

Nincs olyan nap, hogy ne lenne Tűzhöz közel esemény. Délután 3 órától egészen éjszaka 1 óráig váltakoznak az előadók. Elsőként az ütőhangszerek legérdekesebb oldalát és klasszikus darabokat bemutató duó, a Side örvendezteti meg a rajongókat, akiket aztán többen is követnek majd, mint például Meszka, Németh Juci és G. Szabó Hunor, Bérczesi Róbert.  

És ugye a Víziszínpad, ahol mindig igazi vizes partit csapnak a fellépők. Június 29-én Likó Marcell és Kerekes Gergely, Boebeck és a Kerekes Band csap a húrok, a billentyűzetek és dobok közé.  

És senki se feledkezzen meg arról, hogy augusztusban is várnak mindenkit a szervezők Orfűn egy limitált befogadószámú fesztiválon, a Happy Fisherman Camppen, amelyre jegyek még válthatók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában