A nyári koncertsorozat folytatódik

2023.06.16. 08:40

Élvezd, hogy a zene betölti a teret és a véredben lüktet

A Káptalan Kert idén is megnyitotta kapuit a nyárra, hogy megtöltse zenei élményekkel. Június 16-án a Punnany Massif veszi be a kültéri pódiumot, hogy hatalmas bulit csapjanak.

Czeczon Enikő

Fotó: Vladimir Bolokh

A 2003 óta működő, a hip-hop és pop műfajában alkotó zenekar idén ünnepli húsz éves születésnapját Ennek megünneplésére pedig egy országos klubturnéval készültek, amelynek kötelező helyszíne Pécs.  

A két alapító tag, Felcser Máté és Farkas Roland 1994-ben találkoztak először. A zenekar megalakulása előtt a Kész Face partisorozat, és az ugyanezen a néven futó rádióműsor házigazdái és előadói voltka. És idővel kiderült, hogy annyira jól tudnak együtt dolgozni, hogy ketten megalapították a Punnany Massifot.  

A formáció számos fülbemászó és emlékezetes zenével megajándékozta az embereket. Még azok is, akik nem rajongók tökéletesen ismerik az Élvezd című dalukat, amely remélhetőleg a június 16-ai Káptalan Kerti koncerten is felcsendül majd.  

A húszéves banda előtt a Fiúk című zenekar lép fel, hogy megalapozzák a hangulatot.  

A koncertre jegyek még vásárolhatók, amelyről bővebb információ az alábbi linken olvasható: https://www.facebook.com/events/1002250274494791 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában