Még nagyobb kihívás

2023.08.27. 10:05

Ismét anya nélkül maradnak a gyerekek

Másodszor is tíz napra anyu nélkül maradnak a gyerekek, és kinek kell rájuk vigyázni, hát persze, hogy apucinak, aki még az előző alkalmat sem pihente ki. A pécsi Cinema City augusztus 27-én hat alkalommal – 10:30; 12:30; 14:30; 16:30; 18:30; 20:30 – is vetíti a 10 nap anyu nélkül című film második részét.

Czeczon Enikő

Fotó: bbernard

Főhősünk Antione, aki az első rész eseményei után már két éve otthon vagy a gyerekekkel. A történet leírása szerint pedig a férfit ereje végleg kezdi elhagyni a házvezetés okozta kihívások tengerében. Így hát nincs mese, vakációra van szüksége. De a havas üdülés nem úgy alakul, ahogy eltervezte, még nagyobb kihívás elé állítja a magát rutinosnak tartó apukát, mint arra valaha is gondolni mert volna.  

A filmrendezője Ludovic Bernard, aki nem szállt ki a direktori székből az első rész után. És a főhős szerepében sem kell új színészt köszöntenünk, hiszen Franck Dubosc visszatért az apuka szerepében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!