Bulira készül Hosszúhetény

2023.09.21. 20:15

Égig ér majd a muzsika a szüreti mulatságon

Mohay Réka

Illusztráció

Fotó: Kovács Liliána

Már hangolódhatunk az idei Hetényi Szüret mulatságra, amely ezen az őszön is sokszínű programokat ígért. A szórakoztató rendezvényre szeptember 30-án, szomaton kerül sor, amikor is délután 13.00 órától lovaskocsis felvonulás jelzi a szüret kezdetét a falu utcáin végighaladva.

A gyermekek számára 14.30-kor bábelőadás keződdik a kopjafánál a Hangerdő Társulat jóvoltából. A program egyik leglátványosabb elemét 15.30-tól tekinthetjük meg, ekkor ugyanis menettánc során ropja majd a település apraja nagyja a falu főutcáján.

A mozinál is több lehetőség lesz a szórakozásra, kikapcsolódásra. Délután háromtól borkóstolásra, majd 16.00-tól olasz ételek kóstolására nyílik lehetőség az itáliai Moroló, Hosszúhetény testvértelepülése jóvoltából. Ezt követően 16.30-tól a tordaszentlászlói és hosszúhetényi néptáncosok műsorát láthatják, Szőlőlopás címmel 18.00-tól pedig mindenki bekapcsolódhat a mulatságba az Ifi Klubban tartott táncházban. 21.00-tól bálra is sor kerül végül az iskolában, erre elővételben válthatnak jegyeket az érdeklődők a [email protected] email címen vagy a +36305055826-os telefonszámon szeptember 29. délutánig.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában