Kaszt

2023.09.20. 18:30

Startol a színházi találkozó: a fesztivál valamennyi programja ingyenes

Szeptember 21-én, a magyar dráma napján, az ünnepélyes megnyitót követően, Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója előtt tisztelegve Besenczi Árpád előadásában a „A helység kalapácsa" című darabbal startol a Komlói Amatőr Színházi Találkozó, amelyet immár kilencedik alkalommal rendeznek meg a hajdani bányászvárosban.

Wald Kata

Forrás: KASZT

Szeptember 21. és 24. között,  a magyar nyelvű amatőr színjátszás legjobbjait felvonultató seregszemlén tizenhárom versenyelőadást láthat a közönség, és különleges off-programok is várják az érdeklődőket: szeptember 22-én, pénteken Vastag Tamás és a Stúdió 11 Ensemble zenekar lép fel a Komlói Színházban a My Way című műsorral, Frank Sinatra halhatatlan szellemiségét megidézve. Másnap este a Közösségek Házában a komlói Másvilág együttes áll színpadra, a szeptember 24-i díjkiosztó gálán pedig a soproni Brass Line Band muzsikál. 

 

A fesztivál rendezvényei ingyenesek, de a versenyprogram regisztrációhoz kötött. 

A találkozó idén új helyszínnel is bővül: egyebek mellett az ünnepélyes megnyitónak, és az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadó gálának is a vadonatúj Kaptár Művelődési Központ ad otthont.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában