Korlátozott lehetőségek

2023.11.28. 10:00

A tinédzser mindent megtesz, hogy elvetesse gyermekét

Újra műsorra tűzi az Apolló Mozi november 28-án délután 5 órakor a Soha, néha, mindig című filmet a The First Annual Cinemind Film Conference keretében, amely a PTE Psychology Student Association (PSA) szervezésében valósul meg.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mr.Music

A történet főhőse a 17 éves Autumn, aki egy napon felfedezi magán a terhesség jeleit. A fiatal lány megrémül ettől, valamint az ezzel járó következményektől, ezért minden módszert bevet, hogy megszabadítsa magát kelletlen terhétől.  

A lehetőségei azonban korlátozottak fiatalkora, valamint nem éppen empatikus családja miatt, ráadásul csak szülői beleegyezéssel hajthatna végre abortuszt városában. Unokatestvére, Skylar szedi össze őt a szakadék széléről, és a két lány neki vág New Yorknak, hogy megoldást találjanak Autumn helyzetére, addig, amíg erre van lehetőség.

Ennek a 2020-ban bemutaott filmnek a rendezője Eliza Hittman, aki filmjével a 2020-as Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a zsűri nagydíját, az Ezüst Medvét.

A vetítést beszélgetés követi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában