Morton mama

2023.11.26. 16:40

Újra Pécsen játszik Szulák Andrea a Chicago című musicalben

Mohay Réka

Forrás: pnsz.hu

Fotó: Juhász Éva

Újra műsoron a népszerű Chicago musical a Pécsi Nemzeti Színházban. A tavalyi évadban debütált sikerdarab november 29-én és 30-án lesz ismét látható e hónapban a nagyszínház deszkáin, főbb szerepekben Stubendek Katalinnal és Foki Veronikával, de ezúttal is csatlakozik a produkcióhoz Morton mama szerepében Szulák Andrea. A férfi oldalt pedig Laklóth Aladár és Götz Attila erősíti. Ezt követően 2023-ban már csak decemberben 1-jén látható az előadás délután és este.

December 2-án 18 órától ebben az évben is ingyenes adventi erkélykoncertet ad a teátrum társulatának néhány tagja, ezt követi a program folytatása december 9-én és 16-án is. Az ingyenes rendezvénysorozaton az ünnepkörhöz illő tematikájú kortárs és klasszikus verseket, prózai művek részleteit adják elő a társulat színművészei, közben pedig karácsonyi kórusmuzsika hangjai csendülnek fel a Pécsi Nemzeti Színház Énekkara előadásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában