Csak egy gól

2023.12.27. 10:30

31-0: brutális vereséget szenvedett a futballcsapat

Az Oscar-díjas Taiki Waititi (akinek például Jojo nyuszit, és a Thor: Ragnarököt köszönhetjük) egy új filmmel jelentkezett, amely A győztes gól címet viseli. Az amerikai vígjátékot a pécsi Apolló Mozi és a Cinema City is vetíti december 27-én.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Nivens

A film Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon. A gárda világrekordot jelentő, 31:0-ás vereségbe szaladt bele egy világbajnoki selejtezőn 2001-ben. A csapat vezetői úgy döntenek, hogy ez így nem mehet tovább, és mivel ismét közelednek a világbajnoksági selejtező mérkőzések, felbérlik Thomas Rongent, a szebb napokat látott, renegát edzőt. A csapat és annak vezetősége abban reménykedik, hogy ez a kissé lecsúszott férfi megváltoztatja a világ legrosszabb focicsapatának sorsát. Kell-e mondanunk: sikerül a terv. A film sokunkban megidézi a klasszikussá nemesült Jég veled című alkotást, bízunk benne, hogy ez is egy nagy kedvenc lesz.

A pécsi Apolló Mozi december 27-én egyszer – 20:00 –, míg a Cinema City öt alkalommal – 13:30; 15:45; 18:00; 20:15; 22:30 – tűzi műsorra a filmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában