Nő a feszültség

2023.12.28. 10:00

Ingyen sör reményében csatlakoztak egy klímaaktivista gyűléshez

Hogyha a kissé fárasztó, de meghitt ünnepek után egy kis könnyedségre vágyunk, akkor december 28-án érdemes ellátogatni a pécsi Apolló Moziba, ahol délután 5 órakor vetítik az Ennél csak jobb jöhet című francia vígjátékot.

Bama.hu

A sok nevetés közé azért komoly gondolatok is vegyülnek

A film egyik főhőse egy kisstílű semmirekellő, Albert, aki felnőtt fejjel sem képes előrébb jutni az életben. Egy nap a léhűtő férfit összehozza a sors Brunóval, a kényszeres vásárlóval, akivel ingyen sör reményében elmegy egy klímaaktivista gyűlésre. A két férfi az ökoharcosok között marad egy vonzó tüntetőnek köszönhetően, de egyáltalán nem érdekli őket a Föld megmentése. A társaság megszereti őket, maguk közé fogadják mindkettőjüket, nem tudván, hogy Brunó és Albert csak a saját hasznukat keresik az akcióban, eközben pedig a két barát között egyre nő a feszültség a lányért való versengés miatt.

A filmet Éric Toledano és Olivier Nakache rendezte, akiknek olyan filmek köszönhetők, mint az Eszeveszett esküvő, és a nagy sikernek örvendő, Omar Sy főszereplésével készült, hazánkban is roppant népszerű Életrevalók. Ha hasonló lesz ez a film, akkor nincs okunk aggodalomra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában