Élményfestés, torna, hangfürdő

2024.01.27. 17:50

A Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület minden korosztályt szeretne lefedni programjaikkal

Az idei évre is sok izgalmas programmal, közösségépítő és családbarát rendezvénnyel készül a szigetvári Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület.

Tóth Viktória

 Januárban indult el az akvarelles élményfestés a BázisPont Közösségi Térben a közös alkotó tevékenységre 8 éves kortól várják a gyerekeket szüleikkel. Január 13-án téli hógömb volt a tematika, február 10-én pedig hóvirágot festhetnek a résztvevők.

Számos foglalkozást befogadnak, ilyen volt például a parfümkészítő workshop, illetve a Szigetvári Plébánia rendezésében megtartott Szigeti Múzsa címet viselő rendezvény január 13-án, mely egy irodalmi est volt a Kultúr Találka együttessel és borkóstoló Rácz Miklós Tamás borásszal.

– A céljainknak megfelelően a közösségi teret a közösség javára szeretnénk használni és lehetőséget biztosítani minél szélesebb körben a helyieknek és környékbelieknek ahhoz, hogy programokat tartsanak, szervezhessenek. Minden korosztályt szeretnénk lefedni, az egészen kicsi gyerekektől az idősekig 

– mondta Auguszt-Baranyai Szandra, az egyesület elnöke. – Sajnos most sok tervezett program elmaradt a betegségek miatt, például a farsangot is februárra tesszük át.

Havonta egy vagy két alkalommal szombatonként hangfürdőt is tartanak a Közösségi Térben, a következő február 3-án lesz. Az egyik újdonság pedig a születésnapi fotózás, amelyben Kaszáné Ladovszky Vanessza hobbi fotós van az egyesület segítségére. Auguszt-Baranyai Szandra ezzel kapcsolatban elmondta, hogy korábban több ezzel kapcsolatos megkeresés is érkezett hozzájuk a családoktól.

– Ezt átgondoltuk, mert tudjuk, hogy sokan szeretnék megörökíteni gyermekük születésnapját. Az elméleti, technikai és gyakorlati kivitelezéssel már egy ideje foglalkoztunk. A fotózáshoz a dekorációt mi készítjük, a bevételekből pedig meg tudjuk valósítani a Közösségi Tér családok számára ingyenes programjait

 – fogalmazott az egyesület elnöke.

A Kerekítő foglalkozás, a jóga és a torna folyamatosan zajlanak a Közösségi Térben, a legújabb pedig a TSMT-torna, ez területi szinten hiánypótlónak számít. Emellett továbbra is van ingyenes hordozási tanácsadás és lehet mosható pelenkával kapcsolatban is érdeklődni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában