Programsorozat

2024.01.19. 18:50

Napokon át ünneplik a kultúrát Komlón

Wald Kata

A Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva idén is többnapos programsorozattal készülnek Komlón - a Magyar Kultúra Hete a CS. Í. T. zenekar "Velünk leszel mindig" című, Tunyogi Péter Emlékestjével indul január 20-án, szombaton 17 órai kezdettel a színházban.

Január 22-én, hétfőn, a Magyar Kultúra Napján „Hazám, hazám" címmel a Komlói Pedagógus Kamarakórus ünnepi műsorát hallhatja a közönség, a koncert a színházban 17 órakor kezdődik. Január 23-án, kedden a Díszítőművészeti Műhely kiállítása nyílik meg 17 órakor a Közösségek Házában, és ugyanezen a napon 19 órakor indul a moziklub a Kaptárban, Mészáros Márta Aurora Borealis című alkotásával.

Január 24-én Deák Napsugár Érzék-eltolódás című tárlata nyílik meg a színházban, 25-én délután pedig játékos mesevetélkedőre várják a harmadik osztályos kisdiákokat. Január 26-án, pénteken a Kávéházi Esték részeként a Két Végvári szórakoztatja a közönséget, másnap, szombaton 17 órakor pedig farsangi táncház veszi kezdetét a Közösségek Házában, az egész hetet átívelő programsorozat zárásaként. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában