A három testőr visszatér

2024.03.16. 10:00

Az ifjú szerelmes láttára rabolják el szíve választottját

Az idei évben elérkezett A három testőr második felvonása, amely a Milady alcímet kapta. A pécsi Cinema City március 16-án két alkalommal – 13:30; 18:10 – vetíti az alkotást.

Czeczon Enikő

Fotó: sutiporn somnam

A történet szerint a vallásháborúk által megosztott és Anglia inváziójával fenyegetett királyságban egy maroknyi férfi és nő keresztezi kardját Franciaország sorsáért. Az első részből megismert D’Artagna szeme láttára rabolják el Constance Bonacieux-t. Az ifjú minden áron szeretné megmenteni szíve hölgyét, ezért kénytelen szövetkezni a titokzatos Milady de Winterrel. A háború kitörésekor pedig Athos, Porthos és Aramis a front felé tart, de közben egy szörnyű titok kerül elő a múltból, ami az összes régi szövetséget próbára teszi.  

A filmet Martin Bourboulon rendezte, aki 2003-ban debütált a filmszakmában egy rövid filmmel, majd 2007-ben egy újabbal jelentkezett. 2015-ben azonban megrendezte első nagy játékfilmjét, ami az Apu vagy anyu címet viselte, amit még két egészestés film követett. 

Majd 2023-ban elkészítette A három testőr első részét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában