Mentünk, láttunk, visszajöttünk

2024.04.23. 10:00

Beszámol élményeiről a Budapest-Bamako Rallyn részt vett PTE-csapat

A pécsi Művészetek és Irodalom Háza ad otthont a Mentünk, láttunk, visszaajöttünk, avagy a Budapest-Bamako Rallyn jártunk címet viselő eseménynek április 23-án délután 6 órai kezdettel.

Czeczon Enikő

Mint az köztudott a Pécsi Tudományegyetem idén is elindította csapatát a Budapest-Bamako Rallyn, akinek tagjai – dr. Gonda Tibor, Szász István és Barnaki Zoltán.

Dr. Gonda Tibor a PTE Közgazdaságtudományi Kar habilitált docense, akinek oktatói és kutatói profilja a turizmus különböző területeit érinti. Barnaki Zoltán 66 éves nyugdíjas, aki 1990-ben végzett PTE-en közgazdászként. Több, mint tízéves álma volt, hogy részt vegyen ezen az eseményen. Szász István pedig a PTE Természettudományi Kar egykori hallgatója volt. Ők hárman pedig már régóta barátok.  

Az élményeikkel kapcsolatban Győrffy Zoltán, a PTE kapcsolati igazgatója, valamint prof. dr. Tarrósy István, a PTE nemzetközi igazgatója fogja kérdezni őket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában