Yours Truly

2018.01.31. 09:28

Kétszázan futottak Tüskésréten

A FutaPécs SE és a Fittbike SE közös szervezésében valósult meg a hétvégén Tüskésréten a Yours Truly futás.

Sz. M.

A többéves hagyományokra visszatekintő esemény egy örömfutó nap, ahol mindenki annyi métert, vagy épp kilométert teljesít, amennyihez kedve, ereje van. Aki regisztrál is, annak feljegyzik a teljesítményét, és egy nemzetközi honlapra is feltöltik, így látni lehet azt, hogy világszerte mennyien és hány kilométert futottak.

Az idei pécsi rendezvény óriási sikert hozott, hiszen minden eddigi részvételi csúcsot magasan túlszárnyalt a tüskésréti nap. Erről Papp Ferenc, a FutaPécs vezetője beszélt.

– Hála Istennek az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen ellentétben az előző évi Yours Trulyval, amikor mínusz tíz fokban futottunk, most inkább a plusz tíz felé kúszott a hőmérő higanyszála – árulta el Papp. – Ennek is köszönhető, hogy összesen közel kétszázan voltunk ott Tüskésréten, ebből százhatvanan regisztráltak is. Volt aki egy-két kört futott a pályán, volt aki félmaratont, de hárman 50 km-t gyűrtek le, köztük voltam én is. Az egyetlen kellemetlenség az volt, hogy mi nagyjából száz emberre számítottunk, így készültünk a teával és az emléklapokkal is. De jeleztük már a résztvevőknek, hogy aki igényli, annak utólag legyártjuk a lapokat.

Fotó: Pixabay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában