rali

2018.06.21. 10:56

Még a kipufogót is elhagyta nagy igyekezetében

Ritkán veszíti el a hidegvérét, most megtörtént vele. Pedig a baranyai ralisport nagy öregje, Keszler Mátyás már látott ezt-azt több évtizedes pályafutása során, a Székesfehérvár Rallye-n történtek mellett azonban nem tudott szó nélkül elmenni.

K. Mayer A.

– Utolértem egy Lada VFTS-t az egyik gyorson, és hiába villogtam, hiába csináltam akármit, csórikám nem vett észre, nem engedett el – mesélte Keszler, aki ezúttal Soós Zoltánnal ment az Audi S2 Coupe-val. – Szórta rám a köveket, egyet a szélvédőmre is, majdnem idegbajt kaptam miatta. Már mindenhogy próbáltam megelőzni, az árok szélén is, emiatt aztán elhagytam a kipufogómat. Elég csúnyákat mondtam...

Az eredményre azonban ennek ellenére nem lehetett panasza, hiszen a YoungTimer 4WD kategóriában a második helyen végzett, s így továbbra is van esélye a bajnoki címre. Az ORB-ben, vagyis a legjobbak között a Baumgartner Balázs–Baumgartner Péter testvérpár számára jól indult minden, remek időket autóztak, a kategória második helyén álltak, amikor a hetedik gyorson megtréfálta őket a technika ördöge, így nem tudták befejezni a versenyt. A Peugeot 208 Kupában a László Martin–Zsíros Gábor duó második lett, míg a Rallye2-ben Zsebe Gábor és Köbli Károly kategóriájában harmadik, a Ráti Gergő–Borók István páros kategóriájában első, abszolútban a második helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában