Labdarúgó-Megye II.

2018.08.25. 11:40

Még nincs pörgés: a második kör is csonka lesz

Akárcsak az első, a második forduló sem lesz teljes a Megye II.-ben. Ezúttal három mérkőzést nem rendeznek meg, mind a háromnak találtak is már új időpontot.

Szakács M.

Persze azért így is lesz mit nézni a hétvégén, hiszen például a bajnokságot győzelemmel kezdő négy együttes (Nagykozár, Lánycsók, Ócsárd, Palotabotzsok) egyaránt pályára fog lépni, így mindegyiküknek esélye lesz arra, hogy megőrizzék hibátlan mérlegüket. Erre a Lánycsóknak komoly sansza is van, hiszen hazai pályán fogadja a Kétújfalut. Bár az előző szezonban kétszer is nagyon szoros mecset játszott egymással a két együttes – otthon a Lánycsók nyert 5–4-re, Kétújfalun 2–2-t játszottak –, azért a saját pálya nagy előny. A tavalyi derbik pedig a semleges szurkolóknak is sok jóval kecsegtetnek, nem lenne ugyanis meglepő, ha egy sokgólos meccset láthatna, aki kilátogat a lánycsóki futballpályára.

Az Ócsárd és a Palotabozsok is idegenben játszik a hétvégén, de mivel előbbi az újonc Magyarbóly vendége lesz, utóbbi pedig a Töttöshöz látogat, nem lepődnénk meg, ha mind a ketten begyűjtenék az újabb három pontot. A négy eddigi győztes közül a Nagykozárra vár a legemberesebb feladat, hiszen a tavaly is több meglepetést okozó Bicsérd csapatához utazik. Nehéz lenne megmondani, hogy ebben a párosításban melyik fél az esélyes, már csak azért is, mert a Bicsérdnek ez lesz az első bajnokija a szezonban – hazai pályán pedig nyilván szeretnék eredményesen kezdeni a pontvadászatot.

A hétvége ötödik találkozója a Véménd–Mozsgó összecsapás lesz. A vendégek, a Bicsérdhez hasonlóan most debütálnak a szezonban, míg a hazaiak az első fordulós, Palotabozsok elleni vereséget szeretnék feledtetni.

Augusztus 25., szombat, 17.30.

Bicsérd–Nagykozár, Lánycsók–Kétújfalu.

Augusztus 26., vasárnap, 17.30.

Magyarbóly–Ócsárd, Töttös–Palotabozsok, Véménd–Mozsgó.

A szintén a 2. fordulóban esedékes Somberek–Bogád, Hosszúhetény–Himesháza (mindkettő szeptember 12., szerda, 17.00) és Diana SE–Drávaszabolcs (október 10., szerda, 15.00) mérkőzéseket a csapatok megegyezése alapján később játsszák le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában