Vereség a nyitányon

2018.09.04. 15:47

Semmi sem jött össze a komlói kéziseknek

Nagy pofonba futott bele a Sport36-Komló NB I.-es férfi kézilabdacsapata a bajnoki rajton: a Gyöngyös otthonában senki sem számított tízgólos vereségre.

K. Mayer A.

Miután Kilvinger Bálint együttese az előző szezonban az előkelő ötödik helyen végzett, s a nyáron sem gyengült meg, ez elég kellemetlen és meglepő eredmény volt.

– A hazaúton már meg is néztem a meccset, biztos ami biztos – mondta lapunknak Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője. – A tízgólos vereség mindig fáj, főleg, ha nem erre számít az ember. Ha vannak olyan napok, amikor semmi nem jön össze, akkor ez számunkra ilyen volt: amire készültünk, abból az égvilágon semmit sem tudtunk megvalósítani. Nem voltak kiemelkedő teljesítmények, csapatként adtuk meg magunkat, ami nem jellemző ránk. A védekezésünk abszolút nem működött, ez pedig bizonytalanságot szült, s elveszítettük a fejünket.

Hamar meg kell találni azt a fejet, mert szombaton már újabb bajnoki következik, jön a Ferencváros Komlóra. A pofon nagyon korán, épp ezért talán a legjobbkor jött: mindenkit rádöbbenthetett arra, hogy oda kell figyelni, minden győzelemért vért kell izzadni ebben a mezőnyben.

Az első forduló eredményei:

Gyöngyös–Sport36-Komló 32-22, Mezőkövesd–Cegléd 22-24, Vecsés–Dabas 20-24, Szeged–Budakalász 29-20, FTC–DVTK-Eger 30-18, Tatabánya–Balatonfüred 22-18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában