Kosárlabda

2018.10.09. 10:59

A PVSK NB I. B-s csapata fejlődik, végre megvolt a ritmus

Az éllovas HOYA-Pannon Egyetem Veszprém gárdájával egy jó mérkőzést játszottak.

Sz. M.

A PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s férfi kosárlabda csapata harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett a bajnokság Piros csoportjában. Juhász Olivér nyáron alaposan megfiatalodó együttese azonban az éllovas HOYA-Pannon Egyetem Veszprém gárdájával egy jó mérkőzést játszott, és a pécsi edző meg is jegyezte a találkozó után, hogy erre a teljesítményre már lehet építeni a jövőben. Az első két forduló nagyarányú és nagyon sima vereségei után végre úgy tűnik, hogy lassan elindulhat felfelé a PVSK együttese.

PVSK-Kronosz Kiadó–Veszprém 78-96 (26-33, 17-23, 11-22, 24-18)

Kosárlabda-NB I. B, 3. forduló. PVSK-Kronosz Kiadó: Bíró L. 7, Benke 9/3, Popgyákunik 10/3, Berkics 9/3, Olasz 16. Cs.: Riskó 6, Erdei, Rosic, Laufer 11/9, Porrogi 7/3, Popadic, Mándity. Edző: Juhász Olivér.

Juhász Olivér: – Most érződött első alkalommal a fiatalokon, hogy képesek lesznek meccseket nyerni ebben a bajnokságban. Végre volt ritmusa a támadásainknak, és helyenként tudatosságot is véltem felfedezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában