Pécs

2018.10.03. 14:00

Meszlényi bízik benne, hogy felnőnek a feladathoz

Ma, azaz szerda este (18.00) a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata számára is megkezdődik a bajnokság.

K. Mayer A.

Fotó: Löffler P.

Meszlényi Róbert alakulófélben lévő együttese rögtön a legmélyebb vízben kezd, elvégre a szekszárdi vendégjáték nem ígérkezik éppenséggel sétagaloppnak – az előző szezon ezüstérmese nagyon erős, masszív csapat. Zseljko Djokics tanítványai múlt pénteken rajtoltak, amikor is 82-55-ös győzelmet arattak a PINKK-Pécsi 424 felett.

– A helyzetünk természetesen nem ideális egy bajnoki rajtra, hiszen hiányzik két meghatározó légiósunk, Vanloo és Imovbioh. Tudtuk, hogy valószínűleg ez fog történni és nem érnek ide a szezonkezdésre, de ezért is tudtuk őket szerződtetni – fogalmazott Meszlényi Róbert, a PEAC-Pécs vezetőedzője. – Amit lehetett, elvégeztünk, s örömmel láttam, hogy nagyon sokat fejlődött a társaság az utóbbi hetekben, sok pozitívumot tapasztaltam. Jó meccset kell játszanunk Szekszárdon annak ellenére, hogy sajnos vékony a kispadunk: a magas és az egyes poszton lehetnek gondjaink, ott, ahonnan hiányzik a két külföldi. Bízom benne, hogy mindenki felnő a feladathoz, és megvillantja az oroszlánkörmeit.

Egy jó hír a végére: Imovbioh tegnap este megérkezett társaihoz (játszani viszont még nem fog), Vanloo pedig jövő hétfőn csatlakozik a PEAC-Pécshez, vagyis nemsokára teljes lesz a keret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában