futsal

2018.12.12. 17:45

Idegenben arattak bravúros győzelmet

A PTE-PEAC R-Bus NB II.-es futsalcsapata nem kis bravúrt hajtott végre a bajnokság 15. fordulójában. Varga Balázs együttese a második helyezett Maglód ellen nyert idegenben.

Sz. M.

Izgalom akadt bőven a pécsiek Üllőn lejátszott bajnokiján. Ugyan sok-sok helyzet tarkította a meccset mindkét oldalon, de három perccel a vége előtt mégis 0-0-ra állt a csörte. Aztán jött egy hazai kontra, és máris hátrányban volt a PEAC. Igen ám, csakhogy előbb a középkezdés után egyenlíteni tudtak a pécsiek, majd egy percre rá, egy maglódi piros lap után szabadrúgásból is eredményesek voltak, így nyertek.

– Megítélésem szerint játékban a maglódiak az osztály legjobbjai – mondta a bravúr után a PEAC edzője, Varga Balázs. – Rutinos összeszokott társaság, ezért nagy szó, hogy nyerni tudtunk ellenük. Végig nyílt volt a találkozó, ám amikor kellett jól koncentráltunk és egy kis szerencsénk is volt.

A pécsiek a nyolcadik helyen állnak a bajnokságban, ám van két elmaradt meccsük, amelyeket, ha meg tudnak nyerni, akár a dobogó közelébe is felléphetnek.

Közelednek az élmezőnyhöz

Maglód–PTE-PEAC R-Bus 1-2 (0-0)

Futsal-NB II., Nyugati csoport, 15. forduló. Maglód: Lipők – Simon Zs., Gál, Rábold, Poncok. Cs.: Hollauer, Horváth R., Totika, Merczel, Nagy T., Seregy, Bogáti, Sipor. PTE-PEAC R-Bus: Nagy M. – Szentes, Máté Gy., Bartal, Huszty. Cs.: Kőnig, Spannenberger, Iványi, Németh A., Varga T., Varga B., Vénosz. Edző: Varga Balázs.

Gólszerző: Poncok (37.), ill. Szentes (37., 38.).

Kiállítva: Horváth R. (38.).

A bajnokság állása: 1. PAFC 38 pont, 2. Maglód 31, 3. ETO 26, ... 8. PTE-PEAC R-Bus 19.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában