Kosárlabda

2019.01.26. 12:30

Helytálltak az éllovas otthonában a pécsi fiatalok

Tartalékosan is helyt tudott állni a PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s férfi kosárlabdacsapata az éllovas Hoya-Pannon Egyetem otthonában.

Szabó D.

Juhász Olivér több meghatározó játékosára sem számíthatott a veszprémiek ellen, Olasz Ádám és Riskó Ádám sérülés miatt nem léphetett pályára, valamint Demeter Attila az élvonalbeli csapattal edzett a héten. Ennek ellenére a bennmaradásért harcoló pécsiek végig próbáltak tapadni ellenfelükre, és végül egy teljesen vállalható, tizenhárom pontos vereséget szenvedtek.

– Amikor nincs rajtunk az esélyesség terhe, akkor vagyunk képesek jó teljesítményt nyújtani. Ma is ez történt.

Gratulálok a srácoknak, sok szép dolgot csináltak a pályán ez ellen az erős ellenfél ellen. Remélem ezt a szintet most már elvárhatom a szezon hátralevő részében – értékelte a mérkőzést Juhász Olivér, a PVSK-Kronosz Kiadó vezetőedzője.

Hoya Pannon Egyetem–PVSK-Kronosz Kiadó 89-76 (20-25, 21-18, 21-18, 22-20)

Férfi Kosárlabda NB I. B.

PVSK-Kronosz Kiadó: Dragasevics 6/3, Bíró L. 19/3, Popgyákunik 13/6, Futó B. 6. Csere: Mezei 6, Benke 2, Erdei 1, Carev 11/3, Fülöp.

Vezetőedző: Juhász Olivér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában