asztalitenisz

2019.02.01. 17:00

Balogh Bence nagyon jól versenyzett

Azt már megszoktuk, hogy a felnőtteknél a legmagasabb osztályban, az Extraligában rendre szállítja a jobbnál jobb eredményeket a PTE-PEAC Kalo-Méh asztalitenisz-csapata. Ezúttal azonban az utánpótlás is kitett magáért: a Budapest-bajnokságon egyéniben megnyerte a serdülők számára kiírt viadalt Balogh Bence, párosban pedig a BVSC-s Krebs Leventével második helyen végzett.

K. Mayer A.

– Az országos ranglistaversenyek és a nemzetközi viadalok alapján dől el, hogy ki lesz majd az Európa-bajnokságra készülő serdülő válogatott tagja. Ezzel az eredménnyel Bence nagy lépést tett afelé, hogy bekerüljön a csapatba – fogalmazott Orosz Gábor edző. – Őt már beépítettük az NB I.-es felnőtt gárdánkba, ami sokat jelentett a fejlődése szempontjából.

De nemcsak Balogh brillírozott a Budapest-bajnokságon, hanem klubtársa, Pétery Johanna is. A PTE-PEAC-nál szárnyait bontogató leány szak­ágat négyen képviselték, közülük Pétery második lett az U11-es korosztályban, s ennek köszönhetően feljött a ranglista második helyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában