Asztalitenisz

2019.03.29. 17:15

A nagy rivális Celldömölköt fogadja a PTE-PEAC

Az alapszakasz utolsó nagy csatája vár szombaton (16 órától) a PTE-PEAC Kaló Méh extraligás férfi asztalitenisz-csapatára: a nagy rivális Celldömölköt fogadják a pécsiek. Jelenleg a leendő vendégek állnak a tabella élén, de csak azért, mert eggyel több meccset játszottak.

K. Mayer A.

– Nagy mérkőzés lesz, a pillanatnyi forma, apróságok döntenek majd – mondta lapunknak Orosz Gábor, a pécsiek játékos-edzője. – Az idegenbeli mérkőzést 6:2-re mi nyertük meg, az nagy bravúr volt, régen győztünk Celldömölkön. Fontos lesz majd a páros a meccs elején, valamint bízunk benne, hogy sokan kijönnek a rangadóra, buzdítanak minket.

Amennyiben a PTE-PEAC Kaló Méh legalább döntetlent ér el a Celldömölk ellen, szinte biztosan az első helyen zárja az alapszakaszt, a hátralévő fordulókban ugyanis olyan ellenfelekkel találkozik, akiket kötelező két vállra fektetnie.

Mindez nagyon fontos lenne, ugyanis az első helynek köszönhetően a bajnokság későbbi szakaszában, a négyes döntőben először a negyedik helyezettel (vagyis a leggyengébbel) találkozna, másrészt ha döntetlent játszana a Final Four bármelyik meccsén, akkor az alapszakasz-elsőség miatt őt hoznák ki győztesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában