vívás

2019.03.14. 08:55

Sokkal jobb eredményre számított Öhlmüller

A párbajtőrvívás egyik legrangosabb versenysorozatának hazai állomásán, a WestEnd grand prix-n idén is elindulhatott a PTE-PEAC kiválósága, Öhlmüller Sarolta.

K. Mayer A.

A Nemzetközi Vívószövetség (FIE) viadalán tavaly a 143. helyen végzett, aminél idén jobb eredményre vágyott, ám a felkészülés hajrájában betegséggel küzdött. A csoportkörben csak az argentin ellenfelét győzte le, három asszóját pedig 5:4 arányban veszítette el, így a 262 fős mezőnyben nem került táblára, s a 214. helyen végzett.

– Sajnos pont a születésnapomon vívtam a legrosszabbul ebben a szezonban, de ebből is tanulni kell – fogalmazott Öhlmüller.

A vk-sorozat budapesti állomásának női versenyében a BHSE vívója, Muhari Eszter érte el a legjobb magyar eredményt, a 15. helyen végzett. A férfiak 317 fős mezőnyében a még csak junior Andrásfi Tibor bronzérmet szerzett, Rédli András a nyolcadik helyen zárt, a két korábbi pécsi klasszis közül Peterdi András a 40., Berta Dániel a 110. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában