Asztalitenisz

2019.04.16. 15:05

Kellett ez a siker is

A két baranyai csapat egymással találkozott a férfi asztalitenisz Extraligában, s az erőviszonyoknak megfelelő eredmény született: hiába játszott hazai pályán a Komló Sport Kft., a PTE-PEAC Kalo-Méh I. magabiztosan, 6-2-re győzött.

K. Mayer A.

Miután a pécsieknél sérüléssel bajlódik az egyik legjobb játékos, Lindner Ádám, az olyan meccsek előtt is van bennük némi félsz, amelyeken egyértelműen esélyesebbnek számítanak – ezúttal azonban tényleg simán hozták a kötelezőt.

A forduló meglepetését a BVSC-Zugló I. szolgáltatta, amely idegenben 6-4-re győzött a Celldömölk ellen. Ezzel eldőlt, hogy a Celldömölk végez az alapszakaszban a harmadik helyen, az viszont továbbra is nyitott, hogy a PTE-PEAC Kalo-Méh I. lesz-e az első – vagy a BVSC megelőzi a pécsieket.

Utóbbira azért nem sok sansz van, ugyanis a hátralévő két fordulóban nem megoldhatatlan feladatok várnak Geroldékra, a Csákvár és a Szécsény sem tartozik a legjobbak közé.

Férfi Extraliga: Komló Sport Kft.–PTE-PEAC Kalo-Méh I. 2-6, győztesek: Kanabé 1, Katus 1, ill. Demeter 3, Gerold 2, és a Demeter–Gerold páros.

Az állás: 1. PTE-PEAC Kalo-Méh I. 43 pont, 2. Celldömölk 41, 3. BVSC-Zugló I. 38, ...6. Komló-Sport Kft. 26.

Férfi NB I.: Pénzügyőr I.–PTE-PEAC Kalo-Méh II. 10-8, pécsi győztesek: Gálosi 3, Hőgye 2, Orosz 2, Gálosi, és az Orosz–Gálosi páros. Postás SE–PTE-PEAC Kalo-Méh III. 7-10, pécsi győztesek: Dudás 4, Mihalovity 3, Mirshahvalad 2, és a Dudás–Balogh páros.

Az állás: 1. Mosonmagyaróvár 44 pont, ...5. PTE-PEAC Kalo-Méh II. 29, ...8. PTE-PEAC Kalo-Méh III. 21.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában