Aerobik

2019.04.18. 11:04

Ragyogóan szerepeltek a pécsiek a világkupán

A PSN Zrt. aerobikosai fantasztikus eredményeket értek el, kiváló teljesítményt nyújtottak a Japánban megrendezett 30. Suzuki Világkupán. Felnőtt férfi egyéniben Bali Dániel pontazonossággal végzett az első helyen, de 0.05 ponttal kevesebb kiviteli részpontszámot ért el, így ezüstérmes lett, megelőzve a japán világbajnokot.

K. Mayer A.

A Bali és Mazács Fanni alkotta felnőtt vegyes páros még egy apró rontás ellenére sem talált legyőzőre a döntőben. Óriási fölénnyel jutottak tovább a selejtezőből, s a magas pontértékű technikai elemeket és emelést hibátlanul hajtották végre. Felnőtt trió kategóriában Mazács és Bali kiegészülve Farkas Balázzsal ugyanilyen sikert ért el, szintén aranyérmes lett.

– Idén a két világkupa fordulón öt arany- és egy ezüst­érem a magyarok mérlege. Egymás után kétszer lett hazánk a legsikeresebb nemzet egy világkupán, ami sporttörténelmi siker! Előttünk áll még egy Európa-bajnokság, amelyre májusban Bakuban kerül sor, valamint egy Európa Játékok júniusban Minszkben, aminek nagyon pozitívan állhatunk neki – mondta Varga-Réfi Eszter, a PSN Zrt. szakosztályvezetője.K. Mayer A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában