kosárlabda

2019.05.25. 16:13

Helytálltak a nyolcban is az ifjú tehetségek

A nyolcadik helyen fejezte be a NB I. B piros csoportjának küzdelmeit a PVSK-Kronosz Kiadó férfi-kosárlabdacsapata. Juhász Olivér fiatal együttese a hetedik pozícióért volt versenyben, de a pécsi vereség után a fővárosban is alulmaradt a Vasas Akadémia ellen a két nyert meccsig tartó párharc második mérkőzésén (94-72).

Szabó D.

Hozzá kell tenni, hogy a szezon elején a biztos bennmaradás volt a cél, ehhez képest egy bravúros alapszakaszbeli hajrával a legjobb nyolcba kerültek a baranyaiak.

– Soha nem látott szerkezettel érkeztünk a szezon utolsó mérkőzésére. Ennek megfelelően a fiatalok végig küzdöttek a sok szokatlan szituációval – mondta Juhász Olivér, a PVSK Kronosz Kiadó vezetőedzője. – Lehetett volna egy kicsit szorosabb is, de nem vagyok elégedetlen. Szeretném megköszönni minden játékos és a csapat körül dolgozók egész éves munkáját!

Vasas akadémia–PVSK-Kronosz Kiadó 94-72 (22-18, 19-18, 22-17, 31-19)

Férfi kosárlabda NB I. B, rájátszás a 7. helyért, 2. mérkőzés. Budapest. PVSK-Kronosz Kiadó: Popgyákunik 6/3, Rosic U. 5/3, Berkics 18/9, Olasz 12, Popadic 5. Csere: Riskó 6, Carev 10/3, Futó B. 2, Mezei 2, Erdei 6. Vezetőedző: Juhász Olivér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában