Asztalitenisz

2019.05.06. 13:17

Nem hibázott a PTE-PEAC

Az erőviszonyoknak, a papírformának megfelelően alakult a PTE-PEAC Kaló Méh I. férfi extraligás asztalitenisz-csapatának legutóbbi bajnokija.

K. Mayer A.

A pécsiek a Szécsényt fogadták, és szemernyi esélyt sem hagytak ellenfelüknek, magabiztosan és jól játszottak a házigazdák, aminek köszönhetően 6-1-re nyertek. Mindez azt jelenti, hogy a PTE-PEAC Kaló Méh I. az utolsó forduló eredményétől függetlenül (a Csákvár vendégei lesznek Lindnerék) már biztosan első helyen zárta az alapszakaszt, ami jó jel a Final Four, vagyis a közelgő négyes döntő előtt.

A másik extraligás baranyai csapat, a Komló Sport Kft. nagy meglepetéssel rukkolt elő, döntetlenezett idegenben a BVSC-Zuglóval. Abszolút a házigazdák voltak az esélyesek, az élbolyhoz tartoznak, a harmadik helyen állnak. A komlóiak azonban nem ezzel foglalkoztak, nagyon jó napot fogtak ki, s elsősorban Katus Krisztián brillírozott, aki mindegyik meccsét megnyerte, 3:2-re legyőzte a bajnokságban első helyen rangsorolt Jakab Jánost is.

Eredmények:

PTE-PEAC–Szécsény 6-1

pécsi győztesek: Demeter 2, Gerold 2, Lindner 1, valamint a Gerold–Lindner páros

BVSC-Zugló I.–Komló Sport Kft. 5-5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában