labdarúgás

2019.08.28. 08:48

A főtábláért csatáznak a megyei csapatok

Már csak négy Baranya megyei I. osztályú labdarúgócsapat maradt versenyben a Magyar Kupa országos főtáblájáért. Ma délután (17.30) a két kiadó hely gazdára talál, a Mohács a Siklóst fogadja, a Bóly pedig a Villány vendége lesz a selejtező 3., minden eldöntő fordulójában.

Szabó D.

A Mohács valósággal hengerelt az első két körben, előbb Harkányban gurított egy hatost, majd a jó erőkből álló PEAC-ot ütötte ki hazai pályán 8-1-re. Takács Lajos együttese ráadásul a bajnokságot is remekül kezdte a hétvégén, a Szentlőrinc II.-t verte otthon 3-0-ra.

Ugyan a siklósiaknak nem ment minden ilyen gördülékenyen, de ők sem jöttek ki rosszul eddigi két tétmeccsükből. Nagy Balázs gárdája tavaly a főtáblára jutott, így erőnyerőként az MK-selejtező második fordulójában csatlakozott be, ahol egy rendkívül kiélezett találkozót játszott a Szederkénnyel. A rendes játékidő után 2-2-t mutatott az eredményjelző, de Sztojka Alexék jobban céloztak a tizenegyespárbaj alatt, így ők léphettek tovább, a pontvadászatot pedig kiizzadott, 2-1-es sikerrel kezdték a Sellye ellen.

A Bóly a Magyar Kupa eddigi két körét két 1-0-s sikerrel abszolválta (az Ócsárdot és a Bodát ejtette ki), majd a bajnokságban hátrányból felállva múlta felül a Lovászhetényt. Ma jöhet az igazi értékmérő számukra, hiszen a Villányhoz utaznak, amely a Sellyét és a PVSK-t búcsúztatta.

Magyar Kupa, megyei selejtező, 3. forduló: Mohács–Siklós, Villány–Bóly (mindkettő ma, 17.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában