Kézilabda

2019.08.31. 09:13

A Fradi vendégeként kezdenek a komlóiak

Idegenben, a Ferencváros vendégeként kezdi a bajnokságot szombat délelőtt 11 órakor a Sport36 Komló NB I.-es férfi kézilabdacsapata.

Szabó D.

Az utóbbi években nem nagyon akart összejönni a jó rajt a Bányász számára, hiszen 2014 óta az összes élvonalbeli szezonnyitóját elveszítette.

– Bízom benne, hogy végre összejön a jó kezdés

– mondta lapunknak Kilvinger Bálint, a Sport36 Komló vezetőedzője. – Megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a bajnokságra, és természetesen a Ferencvárosra is, de az erőviszonyokat nagyon nehéz a szezon előtt megjósolni, hiszen ellenfelünk és mi is sok új játékost igazoltunk a nyáron. Össze kell még szoknia a csapatnak, de nagyon sokat dolgozunk ezen. Ez a találkozó már igazi értékmérő lesz.

A tavalyi szezont a hetedik helyen záró zöld-fehérek mindösszesen egy ponttal előzték meg a kilencedik a komlóiakat. Hazai pályán 23-18-ra Jerkovicsék nyertek az előző kiírásban, a fővárosban viszont sima, 10 gólos vereséget szenvedtek (20-30).

Az 1. forduló programja

Augusztus 31., szombat: FTC-HungaroControl–Sport36-Komló (11.00), MOL-Pick Szeged–Csurgói KK, Telekom Veszprém–Váci KSE, SBS-Eger–Grundfos Tatabánya KC, Dabasi KC VSE–Mezőkövesdi KC, Braun Gyöngyös–Orosházi KFSE, Budakalász–Balatonfüredi KSE (mind 18.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában