Labdarúgás, megye I.

2019.09.14. 19:35

A Mohácson is átrobogott a pécsváradi csapat

A forduló előtt még hibátlan Mohács sem tudta megállítani a Pécsváradot, amely a Duna-parti csapatot is gólokkal verte a labdarúgó AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály hétvégi rangadóján, így már a bajnokság elején lépéselőnybe került riválisaival szemben.

Szabó Dániel

Takács Lajos együttese hiába szerzett vezetést a 6. percben, a félidőre már a hazai pályán játszó címvédőnél volt az előnyt. A második játékrész pedig egyértelműen Szenteséké volt, akik végül 4-1-es győzelmet arattak, s a negyedik kör után is százszázalékosak.

A szombati játéknap emellett egy hazai és egy vendég sikert hozott. A PVSK a Villány ellen tartotta otthon a három pontot, a Komló pedig Lovászhetényben nyert.

Pécsvárad R-bus–Mohács 4-1 (2-1)

Pécsvárad. V.: Kozári István. Pécsvárad: Gergő Á. – Bozó, Krapecz, Rocsó, Kungl – Temesvári (Kőnig, 70.), Koronics – Wittrédi, Reith (Tóth A., 60.), Takács (Bartal, 82.) – Szentes (Németh A., 84.). Edző: Varga László. Mohács: Windischmann – Hetényi, Marton, Fellai, Károly V. – Brukner – Menyhei, Izsák (Horváth G., 84.), Vég, Spannenberger J. (Nagy Zs., 72.) – Schmidt (Kovács P., 55:). Edző: Takács Lajos.

Gólszerzők: Takács (10.), Wittrédi (43.), Szentes (57.), Bartal (87.), illetve Menyhei (6.).

A szombati játéknap további eredményei:

PVSK–Villány 1-0 (0-0)

Gól: Kiss D. (54.).

Lovászhetény–Komló 1-2 (0-0)

Gólszerzők: Dénes S. (80. – büntetőből), Tukerics (76., 91.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában