futsal

2019.10.30. 11:51

Négygólos hátrányból álltak fel a pécsiek

Az első félidő végére négygólos hátrányba került, mégis otthon tartott egy pontot a rivális Nagykanizsa ellen a PTE-PEAC R-Bus NB II-es futsalcsapata a bajnokság 9. fordulójában.

Szabó D.

A pécsiek nagyon elszántan futottak ki a második játékrészre, de 30 perc játék után még mindig 1–5-öt mutatott az eredményjelző. A mérkőzés utolsó 10 percében azonban felállt a padlóról Varga Balázs együttese, a mesterhármast jegyző Szentes Krisztián vezérletével. A harmadik helyről ugyanakkor így is lecsúszott a baranyai gárda, hiszen az riválisok közül a BEAC és a Haladás VSE II. is nyerni tudott.

PTE-PEAC R-Bus–Nagykanizsa FC 5-5 (1-5)

Férfi futsal NB II. Nyugati csoport, 9. forduló. PTE-PEAC R-Bus: Ambrusics – Reith, Koronics, Szentes, Huszty. Csere: Szilágyi, Kőnig, Temesvári, Spannenberger, Varga T., Seregy, Bartal, Racskó. Edző: Varga Balázs.

A pécsi gólszerzők: Huszty (3.), Szentes (31., 33., 37.), Bartal (36.).

Az élmezőny állása: 1. TFSE 19 pont, 2. Nagykanizsa 16, 3. Haladás VSE II. 15 (+22), 4. ELTE-BEAC 15, 5. PTE-PEAC R-Bus 13.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában