videó

2019.11.26. 16:30

Nézze meg, hogyan edzett Pécsett Nikolics Nemanja!

Instagram-oldalán osztotta meg a korábbi válogatott, Nikolics Nemanja, hogy Pécsett ellátogatott a Toca bázisára.

bama.hu

Debrecen, 2015. június 5. A harmadik gól szerzõje, Nikolics Nemanja a Magyarország - Litvánia barátságos labdarúgó-mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. június 5-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A neves labdarúgó posztjában azt írja, hogy a futóedzések után jó volt újra a focival is foglalkoznia. Nagyszerű élmény volt kipróbálnia TOCA Football edzőgépeit, melyekről már korábban cikkben számoltunk be mi is. A tréninget nagyon élvezte, legalább kétszáz labdát lőtt el az edzés során, s mindenkit arra buzdít, hogy próbálja ki! Nézze meg a videót alább!

 

 

A lényeg: legalább ötszáz labdaérintés egyetlen óra alatt

A TOCA megálmodója az Egyesült Államok 82-szeres válogatott játékosa, Eddie Lewis, aki tíz évig légióskodott a Premier League-ben, szerepelt a Fulham, a Leeds és a Derby County színeiben is. Az általa létrehozott rendszernek köszönhetően a labda mindig a meghatározott sebességgel és ugyanarra a helyre érkezik – ha kell, százból százszor.

Lényeges, hogy az adogatógép kis méretű, 2-es labdákat lő ki, amelyekkel sokkal jobban fejleszthető a játékosok technikája: aki ezekkel a labdákkal megtanul valamit, annak a nagyobbakkal (5-ös) már minden könnyebben megy. Egy hatvanperces edzés legalább ötszáz labdaérintést garantál, ami nagyságrendekkel több, mint egy hagyományos tréning során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában