Röplabda

2019.12.08. 10:39

Az elmúlt hetekben mutatott forma kell

K. B.

Fotó: Laufer László

Nehéz helyzetben várja a rivális elleni találkozóját a PTE PEAC NB I.-es férfi röplabdacsapata, amely most a Sümeg otthonában szerezné meg első idei győzelmét vasárnap 17 órától. Legutóbb a két alakulat találkozója a mostani házigazdák 3:1-es sikerével zárult.

– A vizsgák és betegségek miatt megfogyatkozva, de nagy elánnal készülünk a mérkőzésre. Hazai pályán csak két játszmában tudtuk hozni a Sümeg szintjét, ebből egyet nyertünk, a másiknak szoros vereség lett a vége. Ki kell tolnunk a jó periódusunkat a mérkőzés egészére, akkor ki-ki meccs lehet belőle. Nagy kérdés, hogy a jó képességű, de rutintalan indiai, Pécsett tanuló egyetemista feladónk milyen formában lesz, rajta sok múlhat, mert Portik Ádám edzői feladatai miatt nem lesz velünk. Minden nehézség ellenére lehet esélyünk, ha a MAFC és a Kecskemét ellen hazai pályán mutatott hozzáállást és színvonalat tudjuk hozni – mondta Gyöngyösi Zoltán, a pécsi csapat trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában