Hibátlanul az élen

2020.01.21. 15:49

Veretlenül jutottak a negyeddöntőbe a pécsi pólósok

Csoportelsőként zárta a Komjádi-kupa pécsi selejtezőjét, így negyeddöntőbe jutott a PSN Zrt.-PVSK Mecsek Füszért férfi vízilabdacsapata.

Szabó D.

A PSN Zrt. utánpótlásának kiválóságaiból és a PVSK OB I-es együttesének fiatal tehetségeiből összerakott gárda veretlenül, két győzelemmel és egy döntetlennel lépett tovább.

A Lukács Gergely irányította társaság először az UVSE-t győzte le az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában, majd nagy csatában a Honvédot is legyűrték Gál Dávidék, így 6 ponttal várhatták a BVSC-Zugló elleni összecsapásukat. A fővárosiak ellen ugyan nyerni nem sikerült, de a 13-13-as iksz is bőven elég volt a csoportelsőséghez.

Gaszt Rolandék nem pihenhetnek sokat, hiszen most hétvégén, január 25-26-án a szombathelyi AVUS csapatával mérkőznek meg kétszer a legjobb nyolc között. Egyébként a baranyaiak korábban már kétszer is elhódították a rangos kupát, amely vidéki gárdának egyedüliként a Pécsnek sikerült a sorozat 1933-as indulása óta.

A B csoport pécsi vonatkozású eredményei:

PSN-Zrt.–PVSK-Mecsek Füszért 9-4, Honvéd–PSN Zrt.-PVSK Mecsek Füszért 8-10, BVSC-Zugló–PVSK-Mecsek Füszért 13-13.

A B csoport végeredménye:

1. PSN Zrt.-PVSK Mecsek Füszért 7 pont, 2. UVSE 6, 3. BVSC-Zugló 4, 4. Honvéd 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában