labdarúgás

2020.07.25. 14:30

Nagyon kikapott a PMFC a főpróbán

Az élvonal küzdelmeire készülő Paks otthonába utazott utolsó felkészülési mérkőzésére az NB II-es labdarúgószezonra készülő Pécs, ahol háromgólos vereséget szenvedett.

Kvanduk B.

Nem kezdődött jól a PMFC számára az augusztus 2-i bajnoki nyitány előtti utolsó felkészülési meccse a Paks ellen. Bár az első fél órában itt is, ott is voltak helyzetek, a 26. percben Szakály büntetőből vezetést szerzett az atomvárosiaknak, amit nem sokkal később Ádám tovább növelt.

A fordulás után bár úgy tűnt Adamcsek szépít büntetőből, a játékvezető visszavonta gólját, így 2-0-ról folytatódott a játék. A Pécs gondjai pedig csak tovább nőttek. Szendrei dupláját követően már 4-0 állt a kijelzőn, amikor Hegedűs beadását Tihanyi értékesíteni tudta.

Paksi FC–PMFC 4-1 (2-0)

Férfi labdarúgó felkészülési mérkőzés, Paks. Pécs 1. félidő: Helesfay – Sági, Rácz, Króner, Bischoff – Óvári, Futó, Geiger, Grabant – Kónya, Batizi-Pócsi. Pécs 2. félidő: Helesfay – Sági (Archie, 75.), Gajág, Preklet, Németh – Grabant, Nikic, Bartha, Hegedűs – Adamcsek, Tihanyi. Vezetőedző: Vasl László.

Gólszerzők: Szakály (26. – büntetőből), Ádám (30.), Szendrei (55., 78.), ill. Tihanyi (85.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában