Labdarúgás

2020.08.14. 11:00

Profi szerződést kapott a Fradiban a baranyai spíler

Fiatal tehetséggel kötött profi szerződést a Ferencváros labdarúgó-szakosztálya.

K. B.

A 2003-as születésű, Mohácson nevelkedő, majd a Kozármislenyben és a PMFC-ben is megforduló Vogyicska Balázs szignóját szerezték meg, aki 2018-ban húzta először magára a zöld-fehérek U16-os alakulatának mezét.

A középpályás az elmúlt két idényben a korosztályos csapatokban mutatta meg, hogy lehet számítani rá. A 2018/2019-es idényben 27 találkozón 10 gólt szerzett, majd a tavalyi, korán félbeszakadó szezont 15 mérkőzésen szerzett 9 találattal zárta. Jelenleg a klub NB III.-as gárdáját erősíti, az első fordulókban azonban nem kapott esélyt a bizonyításra.

– Köszönöm szépen ezt a lehetőséget, nagyon fontos dolog ez az életemben, főleg, hogy ennél a hatalmas klubnál írhattam alá az első profi szerződésemet. Remélem, hogy minél hamarabb az első kerethez tudok majd kerülni. Még nagyobb motivációval fogok minden edzésen és mérkőzésen pályára lépni – idézi a Ferencváros honlapja az érthetően boldog Vogyicska Balázst.

Címkék#vogyicska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában