Eddig sima volt

2020.09.02. 09:12

A Magyar Kupa főtáblája lesz a tét ma Komlón

A labdarúgó Magyar Kupa főtáblájáért csap össze egymással ma 17 órától a Komló és a PTE-PEAC.

Sz. D.

Fotó: Löffler Péter

A Bányász rendkívül könnyedén, két nagyarányú győzelemmel jutott el a megyei selejtező egyik fináléjáig. A Kétújfalut 8-2-re, a Sellyét pedig 4-1-re intézték el Miltnerék, ráadásul mindkét mérkőzést idegenben vívták meg – ezúttal otthon lépnek pályára.

Ugyanakkor a bajnokságban nem ilyen rózsás a helyzet, óriási meglepetésre két vereséggel kezdte a Baranya megyei I. osztályú pontvadászatot Tóth Máté együttese, amely a Sellyétől 4-1-re, a Lovászheténytől pedig 3-0-ra kapott ki.

Az biztos, hogy van még mit csiszolnia a játékon a komlóiaknak, de a kupában már megmutatták, hogy mi az igazi arcuk.

A PEAC bajnokságban még csak egy meccsen van túl, de azt magabiztos győzelemmel zárta. Lőrinc Antal gárdája a kupában előbb a nyáron megerősödött Villányt búcsúztatta büntetők után, majd a Lovászhetényt 1-0-ra múlta felül.

A Magyar Kupa 2. fordulójára kiírt Pécsvárad–Siklós mérkőzés elmaradt, és még nem tudni mikor pótolják. De az már eldőlt, hogy a párharc győztese a Moháccsal küzd meg a főtábláért.

Magyar Kupa, Baranya megyei selejtező, 3. forduló:

Sport36-Komló–PTE-PEAC (ma 17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában