Kajak-kenu

2020.09.09. 16:59

Még a dobogó is majdnem összejött

 Ugyan érmet nem szereztek, de így is emelt fővel térhettek haza a Szolnokon megrendezett felnőtt országos bajnokságról a Pécsi Kajak-Kenu Club versenyzői.

Sz. D.

A Kugler Attila és Fodróczi Vilmos kettős az Angyalföldi Vízisport Egyesület két tagjával, Nikodém Patrikkal és Havasi Gergővel kiegészülve kajaknégyesben kétszáz méteren alig több, mint három tizeddel maradt csak le a dobogóról és végzett a negyedik helyen, de ki kell emelni Krikler Zsombort is, aki kajakegyes ötszáz méteren elsőéves U23-as versenyzőként döntőzött, s a kilencedik helyen ért célba.

A PKKC eredményei a felnőtt országos bajnokságon. K4 férfi felnőtt 1000 m: 6. Sánta Viktor–Krikler Zsombor–Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K1 férfi felnőtt 500 m: 9. Krikler Zsombor. K2 férfi felnőtt 500 m: 8. Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K4 férfi felnőtt 500 m: 9. Sánta Viktor–Krikler Zsombor–Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K2 férfi felnőtt 200 m: 6. Kugler Attila–Fodróczi Vilmos. K4 férfi felnőtt 200 m: 4. Nikodém Patrik (AVSE)–Kugler Attila–Havasi Gergő (AVSE)–Fodróczi Vilmos.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában