labdarúgás

2020.09.13. 20:24

Nem szakadt meg Kispesten sem a Misleny jó szériája

Kifejezetten jól megy idegenben a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának az NB III. Közép-csoportjában, hiszen a Honvéd második csapatának otthonában is magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott.

K. B.

Ami pedig azt illeti, a saját szurkolóiktól távol még alig hagytak el egységet Jelena Richárd tanítványai, sőt idegenbeli mérlegük a harmadik legjobb az idényben. Csak az éllovas Iváncsa és a Dabas előzi meg őket e tekintetben, mindkét alakulat kettővel szerzett több pontot a baranyaiaknál.

A mostani meccsen Csörgő segített egy kicsit a mislenyieknek, hogy folytathassák jó sorozatukat, még a szünet előtt szerzett öngólt, a fordulás után pedig Kozics és Hampuk bebiztosította a sikert.

Bp. Honvéd II.–HR-Rent Kozármisleny 0-3 (0-1)

Férfi labdarúgó NB III., Közép-csoport, 10. forduló. Budapest. Kozármisleny: Somogyi – Berdó, Horváth D., Füredi, Turi – Nagy E. (Horvát G., 73.), Fenyvesi – Szabó D. (Babinszky, 78.), Kozics, Hampuk (Ulakity, 82.) – Kirchner. Vezetőedző: Jelena Richárd.

Gólszerzők: Csörgő (45. – öngól), Kozics (50.), Hampuk (58.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában